Brambory - zdravá potravina

Informační letáky a panely

| 9x

Ochrana brambor v roce 2017

Kód: -
Rok vydání: 2017
Autoři:
Ing. Ervín Hausvater, CSc.
Ing. Petr Doležal, Ph.D.
| 167x

Ochrana brambor v roce 2016

Kód: -
Rok vydání: 2016
Autoři:
Ing. Ervín Hausvater, CSc.
Ing. Petr Doležal, Ph.D.
| 361x

Odrůdy bramboru v České republice v roce 2016

Kód: -
Rok vydání: 2016
Autoři:
Ing. Jaroslava Domkářová, PhD.
| 251x

Seznam doporučených odrůd pro produkci raných brambor pro přímý konzum v roce 2017

Kód: -
Rok vydání: 2016
Autoři:
Ing. Václav Čermák, ÚKZÚZ Brno;
Ing. Jaroslava Domkářová, Ph.D., Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod;
prof. Ing. Miroslav Jůzl, CSc., Mendelu Brno.
| 419x

Ochrana brambor v roce 2015

Kód: OCH03
Rok vydání: 2015
Autoři:
Ing. Ervín Hausvater, CSc
Ing. Petr Doležal, Ph.D.
| 723x

Stanovení stolní hodnoty brambor

Kód: OGZ03
Rok vydání: 2014
Autoři:
Ing. Jaroslava Domkářová, Ph.D. – VÚB Havlíčkův Brod, s. r. o.
| 1217x

Brambory – zdravá potravina

Kód: VUB02
Rok vydání: 2013
Autoři:
Ing. Jaroslava Domkářová, Ph.D., Ing. Bohumil Vokál,CSc., Ing. Jaroslav Čepl, CSc., Ing. Milan Čížek Ph.D. - VÚB Havlíčkův Brod s.r.o.
| 1407x

Současný sortiment významných odrůd bramboru pro zahrádkáře

Kód: VUB01
Rok vydání: 2013
Autoři:
Ing. Jaroslava Domkářová, Ph.D, Ing Bohumil Vokál, CSc. - VÚB Havlíčkův Brod, s.r.o.
| 832x

Průběh vegetace a vliv meteorologických faktorů na výskyt chorob a škůdců v roce 2013

Kód: OCH02
Rok vydání: 2013
Autoři:
Ing. Petr Doležal, Ph.D, Ing. Ervín Hausvater, CSc. - VÚB Havlíčkův Brod, s.r.o.
| 1100x

Biologická charakteristika bramboru

Kód: OGZ02
Rok vydání: 2013
Autoři:
Ing. Jaroslava Domkářová, Ph.D, Ing. Vendulka Horáčková, CSc. – VÚB Havlíčkův Brod, s. r. o.
Doc. Ing. Jan Bárta, Ph.D, Ing. Veronika Bártová, Ph.D. - JU České Budějovice
| 669x

Genetické zdroje bramboru v České republice

Kód: OGZ01
Rok vydání: 2013
Autoři:
Ing. Vendulka Horáčková, CSc., Ing. Jaroslava Domkářová, Ph.D., RNDr. Jiří Ptáček, CSc., Ing. Renata Švecová - VÚB Havlíčkův Brod, s.r.o.
| 830x

Novošlechtění bramboru

Kód: LGZ02
Rok vydání: 2013
Autoři:
Ing. Viktor Kopačka – Vesa Velhartice, a.s.
Ing. Jaroslava Domkářová, Ph.D. – VÚB Havlíčkův Brod, s.r.o.
Ing. Jiří Mohl – Selekta Pacov, a.s.
| 1235x

Morfologická charakteristika bramboru

Kód: LGZ01
Rok vydání: 2013
Autoři:
Ing. Jiří Zámečník, CSc., VÚRV Praha – Ruzyně, v.v.i.,
Ing. Jaroslava Domkářová, Ph.D., VÚB Havlíčkův Brod, s.r.o.
| 831x

Tvorba výchozích šlechtitelských materiálů

Kód: LEŠ01
Rok vydání: 2013
Autoři:
Mgr. Hana Polzerová, Ing. Marie Greplová, Ph.D. – VÚB Havlíčkův Brod, s.r.o.
| 955x

Choroby, škůdci a abiotikózy u brambor

Kód: OCH01
Rok vydání: 2012
Autoři:
Ing. Petr Doležal, Ph.D, Ing. Ervín Hausvater, CSc. - VÚB Havlíčkův Brod, s.r.o.

Upozornění: Všechna práva vyhrazena. Obsah stahovaných souborů nesmí být šířen ani použit k dalšímu publikování bez písemného souhlasu vydavatele.

© 2017 VÚB Havlíčkův Brod | Přihlásit | Mapa stránek
Web: Crespo | Design: Jiří Trachtulec