Brambory - zdravá potravina

Pokyny pro recenzenty

Ve svém hodnocení se prosím zaměřte na tyto otázky:

  1. Je tento problém vhodný k uveřejnění ve Vědeckých pracích VÚB?
  2. Je článek novým přínosem?
  3. Jsou interpretace a závěry potvrzeny údaji a statisticky zhodnoceny?
  4. Je rozsah článku úměrný dané problematice?
  5. Je článek srozumitelný?
  6. Je souhrn výstižný a jsou uvedena klíčová slova?
  7. Jsou v souhrnu uvedeny výsledky práce včetně statistických hodnot?
  8. Jsou všechny obrázky a tabulky potřebné a přijatelné?
  9. Odpovídají použité měrové jednotky SI?
  10. Vyjadřuje název článku výstižně jeho obsah?
  11. Je citovaná literatura dostatečná, resp. jsou všechny citované prameny nezbytné?
  12. Je článek vhodný k uveřejnění v současném stavu?
  13. Je článek možné upravit?
© 2017 VÚB Havlíčkův Brod | Přihlásit | Mapa stránek
Web: Crespo | Design: Jiří Trachtulec