Brambory - zdravá potravina

Český bramborářský svaz ve spolupráci s Výzkumným ústavem bramborářským Havlíčkův Brod a Agrární komorou České republiky pořádají tradiční již 31. BRAMBORÁŘSKÉ DNY
sobota, 16. října 2021

1601_cbs_bez_pozadi.jpg

Bramborářské dny se uskuteční ve dnech 21. - 23. října 2021 v Havlíčkově Brodě. V rámci dnů proběhne studentská soutěž o Bramborový květ Vysočiny, odborný seminář "BRAMBORY 2021" včetně výstavy odrůd brambor. Bramborářské dny budou zakončeny v sobotu na Havlíčkově náměstí.

PROGRAM BRAMBORÁŘSKÝCH DNŮ

Ve čtvrtek 21.10.2021 proběhne soutěž studentů středních zemědělských škol o Bramborový květ Vysočiny

V pátek 22.10.2021 se uskuteční odborný seminář, který proběhne v Kulturním domě Ostrov (Na Ostrově 28, Havl. Brod) a výstava vzorků odrůd brambor (před KD Ostrov) se uskuteční v rámci projektu Stabilita produkce brambor postupy šetrnými k životnímu prostředí a hospodaření s vodou v půdě.

V sobotu 23. 10. 2021, kdy se na Havlíčkově náměstí uskuteční farmářské trhy Koudelův talíř (více o této akci se dozvíte zde...), pod morovým sloupem budou sočasně pokračovat Bramborářské dny. Účastníci sI prohlédnou výstavu odrůd a budou moci navštívit stánek Výzkumného ústavu bramborářského, kde jim odborníci zodpoví dotazy týkající se pěstování a kvality této tradiční plodiny. Součástí akce bude i prodej konzumních bambor od místních farmářů.

© 2024 VÚB Havlíčkův Brod | Přihlásit | Mapa stránek
Web: Crespo | Design: Jiří Trachtulec