Brambory - zdravá potravina

Vydali jsme novou certifikovanou metodiku a brožuru v řadě Praktické informace.
pátek, 18. prosince 2015

  • Alternativní metody a postupy laboratorní diagnózy - Clavibacter michigiensis subsp. sepedonicus
  • Abiotikózy bramboru – fyziologické vady a poruchy 
  • Dědič, P. - Kmoch, M. - Krpálková, A. (2016): Alternativní metody a postupy laboratorní diagnózy - Clavibacter michigiensis subsp. sepedonicus  1. vydání, Havlíčkův Brod: Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o., Praktické informace, ISBN 978-80-86940-68-7, č.60: 26 s (ke shlédnutí zde...)
     
  • Hausvater, E. - Doležal, P. (2015): Abiotikózy bramboru – fyziologické vady a poruchy 1. vydání, Havlíčkův Brod: Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o. a Poradenský svaz „Bramborářský kroužek“ z.s., Praktické informaceISBN 978-80-86940-64-9, č. 59: 20 s (ke shlédnutí zde...)
© 2024 VÚB Havlíčkův Brod | Přihlásit | Mapa stránek
Web: Crespo | Design: Jiří Trachtulec