Brambory - zdravá potravina

Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod na 47. ročníku výstavy ZEMĚ ŽIVITELKA 2021
sobota, 7. srpna 2021

1580_zeme_zivitelka.png

Vše o nejen bramborách na společném stánku výzkumných ústavů (Agritec ŠumperkOseva vývoj a výzkum - ZubříVýzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, Zemědělský výzkum, s.r.o.(Troubsko) a Zemědělský výzkumný ústav Kroměříž) na výstavě Země živitelka 2021 (pavilon T1) - Výstaviště České Budějovice, termín konání: 26.8. – 31.8.2021

Mezinárodní agrosalon ZEMĚ ŽIVITELKA

123 017 návštěvníků • 581 vystavovatelů • 19 zúčastněných zemí • 15 ha výstavní plochy

47. ročník Země živitelky začíná ve čtvrtek 26. srpna 2021 . Země živitelka je největší a nejvýznamnější agrosalon svého typu zaměřující se na zemědělský sektor napříč všemi jeho obory v České republice a na Slovensku. Agrosalon propaguje i české potraviny. Země živitelka nabízí návštěvníkům nejširší nabídku  zemědělských oborů na jednom místě, novinky z oborů zemědělské techniky, myslivosti, včelařství, rybářství, potravinářství nebo chovu hospodářských zvířat, komplexní prezentaci zemědělství od historie po současné trendy, i novinky v oblasti výzkumu a vzdělávání.

Jednotlivé zemědělské obory jsou prezentovány napříč celým areálem, mají své pavilony a svůj vlastní program. Zemědělské technice je věnována největší část areálu, jsou to zejména hlavní trasy a také pavilon Z. Na předvadišti probíhá atraktivní doprovodný program, v pavilonech D1 až D3 a v mobilních kotcích a boxech jsou ustájena hospodářská zvířata, pavilon T1 patří českým výrobcům nabízejícím kvalitní české potraviny, které je možné ochutnat i zakoupit za zvýhodněné ceny. Pravidelně zde vystavují odborné organizace, zemědělské instituce a firmy, které doplňují expozice jednotlivých krajů ČR. Všechny organizace, které jsou v pavilonu T1, poskytují odborné informace veřejnosti včetně informačních materiálů. (zdroj: https://www.zemezivitelka.cz/)

V pavilonu T1 bude probíhat tardičně i společná expozice výzkumných ústavů:

Nezapomeňte tuto expozixci navštívit. Dozvíte se celou řadu informací z oblasti zemědělské vědy a výzkumu. 

© 2024 VÚB Havlíčkův Brod | Přihlásit | Mapa stránek
Web: Crespo | Design: Jiří Trachtulec