Brambory - zdravá potravina

Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod vydal v řadě Praktické informace brožuru "Nejdůležitější škodliví činitelé bramboru"

pondělí, 29. dubna 2019

423_pi_73_titulni_list.jpg

V aktualizované příručce se můžete dozvědět informace o nejdůležitějších chorobách, škůdcích a abiotikózách brambor. Součástí příručky je i obsáhlá fotogalerie, aktualizované tabulky registrovaných přípravků na vybrané škodlivé činitele a garfické zpracování výsledků pokusů VÚB. 

Příručka byla vydána ve spolupráci s Poradenským svazem "Bramborářský kroužek" a s podporou projektu NAZV QJ1610020 a institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace reg. č. MZE-RO1618.

Stáhnou si ji můžete zde...

Hausvater, E. - Doležal, P. (2019): Nejdůležitější škodliví činitelé bramboru. 2. vydání, Havlíčkův Brod: Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o. a Poradenský svaz Bramborářský kroužek, Praktické informace, ISBN 978-80-86940-82-3, č. 73: 28 s.

UKÁZKA Z BROŽURY:

© 2019 VÚB Havlíčkův Brod | Přihlásit | Mapa stránek
Web: Crespo | Design: Jiří Trachtulec