Brambory - zdravá potravina

Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod vydal v řadě Praktické informace brožuru "Škodliví činitelé bramboru poškozující hlízy"
středa, 17. června 2020

1519_pi_79_skodlivi_cin_hlizy_2020_www_final_stranka_01.jpg

Příručka byla vydána ve spolupráci s Poradenským svazem "Bramborářský kroužek". Dozvíte se zde o chorobách, škůdcích a abiotikozách, které poškozují hlízy a tím ovlivňují vnější i vnitřní kvalitu hlíz. Součástí příručky je i rozsáhlá fotogalerie.

Příručka byla zpracována s podporou institucionální podpory na dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace reg. č. MZE-RO1620.

Stáhnout si ji můžete zde...

Hausvater, E. - Doležal, P. – Baštová, P. (2020): Škodliví činitelé bramboru poškozující hlízy. 2. vydání, Havlíčkův Brod: Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s.r.o. a Poradenský svaz Bramborářský kroužek, Praktické informace, ISBN 978-80-86940-89-2, č. 79: 24 s.

© 2020 VÚB Havlíčkův Brod | Přihlásit | Mapa stránek
Web: Crespo | Design: Jiří Trachtulec