Brambory - zdravá potravina

Metodika ochrany brambor proti alternariovým skvrnitostem 2022

105_pi_88_cert_alternariove_skvrn_2022_final-1.jpg
Kód: PI88 Rok vydání: 2022 Autoři: Kolektiv autorů
Řada PRAKTICKÉ INFORMACE – číslo 88
CERTIFIKOVANÁ METODIKA
Vydal: Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s. r. o.,
Dobrovského 2366, CZ-580 01 Havlíčkův Brod
Vydání první. Náklad: 1 000 výtisků
Fotografie: Ing. Petr Doležal, Ph.D. Grafická úprava: Jiří Trachtulec
ISBN 978-80-86940-99-1
© Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s. r. o., 2022

Kolektiv autorů

  • Ing. Ervín Hausvater, CSc. (40 %); Ing. Petr Doležal, Ph.D. (35 %); Ing. Petra Baštová (10 %)
    Výzkumný ústav bramborářský Havlíčkův Brod, s. r. o.
  • Ing. Petr Sedlák, Ph.D. (5 %); Ing. Vladimíra Sedláková, Ph.D. (5 %)
    Česká zemědělská univerzita v Praze
  • RNDr. Tomáš Litschmann, Ph.D. (5 %)
    Moravský Žižkov

Cílem certifikované metodiky je předat zemědělské praxi zásady efektivní integrované ochrany proti alternariovým skvrnitostem u brambor, které v posledním desetiletí nabyly na významu a způsobují hospodářské ztráty především na výnosech hlíz.

Upozornění: Všechna práva vyhrazena. Obsah stahovaných souborů nesmí být šířen ani použit k dalšímu publikování bez písemného souhlasu vydavatele.

© 2024 VÚB Havlíčkův Brod | Přihlásit | Mapa stránek
Web: Crespo | Design: Jiří Trachtulec